Mahdollisuuksien työpaja 5.12.2018

Työttömien yhdistysten edustajilla ja työttömillä työnhakijoilla on mahdollista saada Nesteen vapaaehtoistyöntekijöiltä sparrausta ja vinkkejä oman yhdistyksen toiminnan markkinointiin sekä työttömillä työnhakijoilla henkilökohtaista ohjausta ja tukea työnhakuun.

Neste Oyj on tarjonnut työntekijöilleen tänä vuonna mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä puoli päivää ja parikymmentä Nesteen Keilaniemen työntekijää (mm. markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta, kehittämistoiminnoista) ovat halukkaita tarjoamaan osaamistaan juuri työttömien tueksi.

Työttömien Keskusjärjestö ry, Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry ja Helsingin Työkanava HeTy ry toteuttavat yhteistyössä neljä työpajaa 5.12.2018 Helsingin Työkanava HeTy ry:n tiloissa.

Ilmoita, mihin työpajaan haluat osallistua. Ilmoita myös, jos haluat keskustella kahdestaan vapaaehtoisen kanssa omasta tilanteestasi.

Työpajat, kahvit ja lounas ovat maksuttomia.

Lisätietoja. Leena Valkonen, viestinnän asiantuntija, Työttömien Keskusjärjestö ry, 044 717 7277, leena.valkonen@tvy.fi.

 

ILMOITTAUTUMINEN 2.11. MENNESSÄ

 

1. Markkinoinnin työpaja yhdistysaktiiveille

Mm. nettisivut ja somekanavat, hakukoneoptimointi, googlen työkalut, digitaaliset kanavat. Miten parannan omia kanaviani ja löydettävyyttä?

2. Työtä hakeville työttömille tukea ja sparrausta

Mm. digitaalisten kanavien käyttö työnhaussa, cv:n tai video-cv:n tekeminen, keskustelutukea uravalintaan sekä työnhaun menetelmiin. Mahdollisuus myös täysin henkilökohtaiseen keskusteluun.

Bensakortti matkakuluja varten

Neste Oyj:ltä on mahdollista saada matkakuluja varten bensakortti. Bensakortti ei edellytä oman auton omistamista.