STEA-kalenteri

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva itsenäinen valtionapuviranomainen, joka hallinnoi Veikkaus Oy:n pelituotoista sosiaali- ja terveysjärjestöjen yleishyödyllisiin, terveyttä ja hyvinvointia edistäviin hankkeisiin kohdistuvia avustuksia.

STEAn termit tutuksi -video: https://youtu.be/cIAfzropO38

 

STEAn avustustietokanta

STEAn avustustietokannasta löydät tiedot kaikista Veikkauksen tuotoista sosiaali- ja terveysjärjestöille myönnetyistä avustuksista ja STEAn avustusehdotuksista.
http://avustukset.stea.fi/

STEAn avustusten hakuajat

Näiltä verkkosivuilta löydät tietoa siitä, mihin avustuksia myönnetään, kuka niitä voi hakea ja miten avustushakemus tehdään  http://www.stea.fi/avustusten-haku

STEA-koulutus 21.2.2018

STEA järjesti koulutuksen vuoden 2018 hakuja varten. Ohessa koulutuksen diaesitykset:

 

STEA-PDF: STEA-koulutus-STEA-180221
Takuu-säätiö-PDF: STEA-koulutus-Takuu-saatio-180221

 

STEAn erillishalut 2018

STEAn vuoden 2018 kolme uutta avustusohjelmaa. 1. Paikka auki II (osatyökykyiset ja nuoret), 2. Arvokas (eriarvoisuuden vähentäminen) ja 3. Elämänote (ikääntyvät).

Järjestöjen kohdennettu pienavustus, joka voi olla suuruudeltaan 1 000—7 000 euroa. Pienavustus on suunnattu niille pienille alueellisille, paikallisille tai valtakunnallisille sosiaali- ja terveysalan järjestöille, jotka eivät saa vastaavaa avustusta minkään keskusjärjestön tai -liiton kautta.

Hakuaika erillisohjelmiin on 5.2.–3.4.2018 klo 16.15 saakka.

 

Hakuaika uusille avustuksille huhti–toukokuussa (31.5. mennessä).
Hakuaika käynnissä olevien avustusten jatkoavustukselle elo–syyskuussa (30.9. mennessä).

LUE LISÄÄ

 

Stean vanhemmat tiedostot

ARKISTO